blogg.se

Igår kväll fungerade inte mitt blogg.se så därför kom inlägget idag. Bara så att ni vet.
Idg är det nyårsafton, och jag kommer tillbringa kvällen hemma hos en familj tillsammans med Lovisa storasyster. Vi kommer ha det bäst, jag lovar!
Klokn tre ska vi till farmor och fira mini jul. Sedan halv sex kommer Lovisa hem till mig och halv ju går vi till dom som vi ska till. Kommer nås på luren hela dagen. Det kommer troligen bli så att vi går ut ikväll, så om ni firar nyår nära sätraäng i danderyd kan ni slå en pling.
Men nu ska jag gå upp och lagaa brunch till mig själv.
PoK

tisdag !

Hejsan bloggen!
Imorse vaknade jag tio i elva. Rekord detta jullov! Har sovigt till tolv ett varje dag. Haha. Men imorse vid tolv åkte jag till täby för att titta på när mitt lag spelade mot f-95. Jag åkte nog mest för att jag ville träffa Carro en sista gång innan hon flyttar men sen sa hon att hon flyttar på fredag nästa vecka istället! Woho! Det är trevligt. Menmen, vi förlorade. Kommer inte ihåg med hur mycket.
Efter matchen skulle Jossan Carro och Danni till tc oh jag förföljde dom. Haha eller jag gick med dom men utan att fråga, sån är jag. Vi gick och åt på donken, eller jag åt en cheesbörjare och dom andra morötter, fast Danni åt chicken mc nuggets. Hihi, sen kom Emelie och vi flummade runt typ?
Och vi träffade Dennis Omar m.fl. där och dom sprutade värsta sprejen på oss och då lackade jag ur och gick och hällde vatten på Dennis. Haha.
Sedan åkte C J och D hem så det var bara jag och Emelie kvar vi flummade runt och typ gjorde sockerberg? Träffade Thuy en snabbis också. Vid halv sex åkte jag hem och pappa kom och hämtade mig på Mörby station. Sedan kom Nina hem till oss. Och nu ligger hon i sin säng och pratar med mig. Hihi , men nu ska vi titta på en film, får se vilken det blir.
Jag har tappat bort min innebandy klubba också, fett hemskt säjer jag bara. Eftersom jag älskade den (man kan faktiskt älska en innebandy klubba) och nu måste jag typ köpa en ny för egna pengar. Jag glömde den på träningen igår och idag var den inte kvar. Så jag är inte super glad just nu kan man säja. Men jag hoppas verkligen att pappa eller mamma kan betala lite eftersom den är så jätte dyr. Runt 800-900 kr. och så måste jag typ betala en ny mobil själv också. Inte bra verkligen.
Men bra är det att Lovisa ska fira nyår med oss imorgon, vi kommer troligtvis dygna. Så ni kan alltid slå en pling! Kommer inte lägga in några bilder nu men kommer imorgon. Eftersom jag inte orkar ladda över från kameran.
Har fått en ny låne mobil också. Skicka nr för jag har inga. Skrev inget imorse eftersom jag inte hann, men jag lovar att bättra mig med Bloggandet!


mitt 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?  höhö ja ?
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? inte i min ålder
4. Dog någon som stod dig nära? ja
5. Vilka länder besökte du? Åland, Kreta
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? en pojke skulle sitta fint
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?  är inte bra på datum, men i sommras när vi sov över på studsmatta
8. Vad var din största framgång 2008? jag vet inte faktiskt
9. Bästa vännerna i år? Sophie, Mimmi, Victoria, Tove, Vendela, Johanna, Maria
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? hm ja..
11. Bästa köpet? vet inte
12. Vad spenderade du mest pengar på? önödiga saker typ
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja, väldigt mycker
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? inte three hill, pea musik osv
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare tror jag
16. Vad önskar du att du gjort mer? många saker
17. Vad önskar du att du gjort mindre? bråka med allt och alla
18. Hur tillbringar du julen?  hemma med släkt
19. Blev du kär i år? Ja.
20. Favoritprogram på TV? One Three Hill.
21. Bästa boken du läste i år? läser väldigt mycker så det vet jag inte..
22. Största musikaliska upptäckten? va ?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? resa
25. Något du önskade dig men inte fick? trummset
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?  kommer faktiskt inte ihåg
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja absolut.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? asså jag vet faktikt inte där heller, mer mogen nu kanske..
29. Vad fick dig att må bra? kompisar verkligen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? david beckham haha.
31. Vem saknade du? johanna gripwall, maria vissa stunder mimmi och victoria otroligt

najs & bajs

Tänkte skapa en ny sak här på bloggen, och det är najs & bajs. Jag ska försöka najsa och bajsa varje dag, men vi får se hur det går.

Dagens bajs
är helt klart kvällen. Som jag verkligen hade sett fram emot men sen sket allt sig. Tänker inte gå in på så många detaljer. Men huvudsaken är att personerna dom det handlar om vet det, och jag måste säja att jag är väldigt besviken på er.

Dagen najs blir självklart Caroline. Min finaste ögonsten har kommit hem från Dubai. Och idag träffade jag henne på träningen och jag hade inte en aning om att hon skulle komma, snacka om att jag blev överraskad! Carro, fy fan vad jag har saknat dig. Du betyder verkligen jätte mycket för mig. Du har funnits där för mig verkligen hela tiden. Tack för allt älskling. Innebandy bästis hand i hand livet ut, right baby ?


29 dec.

Förlåtförlåt för att jag inte skrev något igår, men jag hann bara inte. Igår morse, runt tolv, åkte jag och Johanna till min pappas match igen.. Haha, sen åkte vi hem till mig och hade lite roligt. Sophie och Thuy kom och sen åkte Johanna hem och åt sen åkte jag T och S till S och sen vidre till Mölby där vi träffade J igen. Sen åkte vi till donken där vi åt middag. Haha. Sophie sov hos mig och vi vaknade väl runt halv tolv. Sen var det vidare in till stan med mamma pappa och storebror där vi skulle byta några julklappar. Köpte nya jeans (Gul&Blå) och en tunika/t.shirt. Som var svart med knappar. Sedan köpte vi mat på donken eftersom jag var jätte hungrig verkligen. Klockan tre hade jag träning och vi var inne i stan kvart i! men jag hade med mig mina träningskläder så det var lugnt. Kom bara fem minuter försent till träningen.
CARRO VAR PÅ TRÄNINGEN IDAG!
Eftersom hon har var ti Dubai jättelänge verkligen och ska flytta dit på söndag så blev jag jätte glad över att få träffa henne!
Nu senare på kvällen skulle jag sova över med Mimmi, men det blev inte så för allt knasa sig. Är verkligen inte på humör just nu efter lite saker som har hänt (ni två vet vad). Så jag kanske blir lite dryg ikväll. Men eftersom ingen ska träffa mig så är det nog lugnt ? Usch nej, jag ska inte falla till botten igen, och jag ska inte svika Jills och mitt nyårslöfte. Okej, det börjar på torsdag men iaf.
Dagens outfit idag blev en tröja från gina, Vickans kofta, ljusa jeans.
Har inte så mycket annat att skriva, kommer skriva dagens najs & bajs i ett annat inlägg.
kärlek


lista igen -.-

PERSONLIGT
Ditt fullständiga namn? -
Della Drab
Din födelsedag? - i april
Har du något smeknamn? - della dells dellsan och skrutt
Vad har du för ögonfärg? - grön
Din hårfärg? - rött
Hur lång är du? - 1.60- 1.70
Skostorlek? - 39
Är dina föräldrar skilda? - nopp snopp
Ditt senaste förhållande? - vet inte 
Vem var ditt senaste förhållande med? - kommer inte ihåg
Är du kär? - tyvärr
Har du varit kär? - tre gånger på riktigt

VEM/VILKA..
Kysste/pussade du senast? - mamma på kinden 
Kramade du senast? - Lotta
Slog du senast? - Store bror
Fick du sms från senast? - Carro C
Pratade du med i telefonen senast? - Mamma
Saknar du mest just nu? - Crolinr Vahid
Är din bästavän? - Sophie
Skulle du kunna göra allt för? - Familj och äkta vänner
Kan du lita på mest? - Har lärt mig att bara lita på sig själv.
Vet mest om dig? - Sophie eller Linnéa eller Caroline tror jag
Sov du tillsammans med senast? - Cornelia å Sophie

VAD..
Längtar du till mest just nu? -
2009
Gjorde du igår? - stan med erika
Åt du senast? - Glass :D
Har du för mobil? - ngn sony ericsson, min wlkman är på lagning
Köpte du senast? - kläder igår
Skulle du gjort om ditt ragg skulle börja ragga på din bästavän? - prata med jill 
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - svimma

DU..
Svär? -
för ofta
Sjunger bra? - nej verkligen inte men älskar att sjunga
Vill gifta dig? -  Ja
Kommer överens med dina föräldrar? - Ibland...
Äger en ipod? - Ja men använder den inte
Sover med gosedjur? - haha japp, men inget soeciellt typ hundra stycken ^
Skrattade senast? - Idag
Grät senast? - idag
Hatar? - Falska


någon som läser ?

Är det någon som läser min blogg eller?
För i så fall skulle det vara roligt om ni kommenterade också.
slänger in en bild på nya kameran.


27 dec.

Ja , eller det är ju inte den 27 idag utan det var igår (eftersom klockan är halv två drygt). Men men , idag har det vart en yttligare händelserik dag. Alarmet ringde kvrt över tio och sen fem minuter senare ringde Erkia till mig och sa att hon var färsig. Vi hade betämt igår att vi skulle till stan idag(lördag). Och jag hade helt glömt bort tt jag sa till henne att vi båda skulle vakna klockan nio och göra iordning oss. Haha. Men klockan halv tolv? Var vi iväg båda två. Eftersom Erika bor på Lidingö så hon åkte från Ropsten och jag från Mörby. Vid Ö-torg kom jag före henne och skulle hoppa på hennes tåg där hon satt. Men eftersom jag var jätte trött verkligen så orkade jag inte springa så jag missade hennes tåg och hoppade å nästa istället.
Mellandagsrean iår på HM var sämst om jag får säja det själv? Men på gina vare verkligen rea. Nästan hela butiken! Woho, och eftersom jag fick ett present kort på femhundra där så blev jag super glad :D Haha. Köpte massa fina saker. Jag och Erika bestämde oss för att fota mycket, så det kommer nog många bilder snart. När vi var på Carlings hittade jag inte min kamera som jag köpte igår. Och jag letade igenom hela väskan och jackan. Men hittade den inte. Så vi gick till Ur&Penn där jag hade haft den . Men hittade den inte där heller och dom som jobbade där hade inte heller sett den. Så jag började gråta och blev as sur typ, eftersom den var en dag gammal. Och eftersom jag har verkligen jätte dåligt korttids minne så kom jag inte ihåg om jag hade lagt den ngn stans ? Men sen när jag hade ringt och ratat med mamma och vi var på plattan för Erika ville titta på Tokyo Hotel tröjor. SUCK. Så hittade jag min kamera! Fy fan vad jag blev överlycklig! Vill ni veta var den låg? I min ANDRA innerficka som jag hade glömt bort att jag hade.. Sedan köpte vi Palestina sjalar och jag köpte en brun vanlig sjal också (bild kommer).
Senare under kvällen kom Erikas familj och två andra killar hem till oss och åt middag. Grillkväll. Riktigt mysigt! Alla barnen (jag erika bror och erikar bror) typ flummade runt. Mitt under maten när jag skulle säja en jätte viktig sak till mamma om vi skulle hyra det fia huset i åre, så skulle jag och Erika.. Men där avbröt min bror mig och sa att vi skulle ha köv. När jag och Erika var små skulle vi ha en show uppe i fjällen och då skulle vi skriva biljetter och så visste vi inte hur show stavades så vi skrev köv. Och när jag skulle säja det där viktiga till min mamma började jag as garva istället. Jag och erika satt och garvade as länge verkligen. Men nu har alla gästerna gått hem (förutom en som sover här) och alla ligger typ och sover förutom jag. Haha.
Dagens outfit idag blev jeans tights vit t-shirt grön adidas. Bild kanske kommer, får se om jag har ngn.
bilder från dagen:

mig, jag vet inte vad jag gör ?

lunch

NK julskyl

brasa

små barn jag tyckte var söta innan jag såg att dom var fejk ?

här är dåra allt jag har köpt man kanske inte ser vad det står men iaf.
köpte sker man sätter fat på naglarna och ett til halsband också, och så bytte jag en tröja.
kram d

blondie ?

Ett tuggummi har fallit ut ur min mun när jag pratat [x]
Ett tuggummi har fallit ut min mun när jag INTE pratat [x]
Jag har gått in i en glasdörr/fönster [x]
Jag har gått ut/gått in i ett fordon som ännu är i förelse [x]
 Jag har skrattat åt något som jag börjat tänka på och då har folk tittat konstigt på mig [x]
 Jag har gått in i ett träd [x]
Jag har försökt slicka mig på armbågen [x]
Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi [x]
 Jag försöker just sjunga dom [x]
Jag har snubblat på mina skosnören och ramlat [x]
Jag har blivit kvävd i mitt eget spott [ ]
Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte [x]
Jag är/har varit blond [ ]
Folk har kallat dig senreagerad. [x]
 Jag har i misstag fått något att fatta eld. [x]
Jag har försökt att dricka något men märkt att de kommit från din näsa [ ]
Jag har dreglat i sömnen. [x]
Jag har somnat på en lektion. [x]
 Om någon säger "fjärt" så skrattar jag. [x]
Ibland märker jag att jag inte tänker [x]
 Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var [x]
Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst [ ]
 Jag räknar med fingrarna fast det är ett enkelt tal som t.ex. 7+9 [x]
Jag har ätit ett kryp [x]
Jag gör den här listan fast jag egentligen skulle göra något viktigare [x]
Jag har klätt på mig kläder åt fel håll [x]
Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan [x]
Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen. [x]
 Jag har tappat fat, glas eller bestick. [x]
 Jag använder ordet "smart" [x]
Jag använder ordet "coolt" [x]
Jag ser döda människor och de är mina enda vänner [ ]
 Mina vänner svär inte [ ]
 Jag har gjort bort mig inför en kille [x]
Jag har fallit av en stol [x]
Jag ligger ibland och försöker få fram figurer ur takets mönster. [x]
Jag säger "ööööh??" flera gånger om dagen [x]


Sammanlagt: 31
23 0-5 verkligen inte blond
 6-19 normal
20-31 ganska blond...
32+ väldigt blond

svar: okej , jag är kanske inte blond men kalntig..

26 december

Hejsan bloggen!
Idag har det hänt mycketmycket!
Vaknade först vid tio av att pappa kom in och väckte mig, och senare vid tolv kom mamma in och väckte mig igen. Och sa att matchen började om en timme. Alltså min pappa spelar isbandy. Och hanns lag (dif) mötte aik. Derby lixom. När jag hade typ gått upp och klätt på mig sa mamma att hon skulle GÅ dit. Lixom palla gå till bergshamra? Så jag ringde till min kära pappa och bad honom komma och hämta mig, och det gjorde han! Han skulle inte pela matchen eftersom han är sjuk... I halvlek gick jag och min bror och köpte frukost, betående av hamburgare. Haha.
Sen när matchen var slut, djurgården förlorade med 4-5, åkte vi hem och alla satt och tittade på Fanny och Alexander. Det är nämligen å att vi känner Fanny i Fanny och Alexander. Det är en av min bästavänner (Tove) hennes mamma. Och vi har lanställe på samma ställe. Så det var roligt att se.
Halv sex åkte jag och mamma till arninge där vi bytte min lila kamera jag fick i julklapp mot en bättre kamera, som var gul/grön. Jag älskar att ha udda saker om ni förstår?
När vi var där fick jag ett sms av Vickan och hon undrade om jag skulle till gx. Sedan skulle man till galaxen. Jag skulle träffa Vickan Mimmi Hanna och Alex där men sen när jag kom dit var detstängt allting och det var tydlingen ingen galaxe, fett sämst! Haha.
Så nu sitter jag hemma i mitt kök och vet itne vad jag ska göra. Trevligt eller hur.
Dagens outfit blev rosa långkalsonger, röda skidstumpor, mörk jeans, vitt linne, vit djurgårds tröja, grå tjocktröja. Har ingen bild, och kommer inte heller ta ngn på dagens outfit.
Cya


humor

Haha, nu ska ni få ett riktigt roligt inlägg! Nämligen ett om min humor, som ifersej bara mimmi tycker är roligt typ men iaf. Till att börja med kan man säja att jag nästan bara skrattar åt mina egna skämt och när folk verkligen stirrar på mig.
- Det var en gång en rysk en tysk och en bellman som skulle bada.
Först hoppade rysken, då sa det plums!
Sen hoppade tysken, då sa det plums!
Sist hoppade Bellman, då sa det plask!
Det är verkligen typiskt min humor. Just  nu sitter jag och garvr åt det. HAHA.
och sen garvar jag åt en massa andra saker också .
hahahahhahaha ,

ännu mera släkt

Hejhopps!
Nu sitter jag återigen vid datorn, haha.
Mimmi och jag har verkligen bäst humor!
D: ingeting sitter å osmnar xd
M: hah vaax d ?
D: vadå vaax?
M: men vad menar du med osmnar ?
D: somnar* men jag fattar inte hur vax kom in i bilden ?
M: men jag skrev vaax d men det skulle vart vaa xd
haha, vår humor äger hästblle vännen.
höhö och nu sitter vi och bråkar om vem som är bäst. Mimmi kommer du ihåg i typ tvån när vi bråkadde som fan över vem om var bäst. Vi hade inte träffat varann, nejnej, vi sa att den andra var jätte ful och en massa sånt. Minnen man aldrig glömer vännen.
Idag var släkten på pappas sida här, och vem gissar bäst? Jo Della! Av farfar fick jag pengar och min farbrors fru kom inte. Men det är väl kanske för att det har vart så varje år typ..
Dagens outfit idag blev (ingenbild) en grå kofta mörka jeans och svart linne.
Orkar inte skriva så jätte mycket mer eftersom det faktiskt inte har hänt något speciellt idag.
Ska snart ifxa ny header till bloggen , tjingeling

dagen efter

Hejsan alla julglada människor!
Imorgon var det en bra dg, tycker i alla fall jag, haha.
Idag kommer min pappas släkt, dvs; farfar och marienne (hanns fru) faster katarina, farbror janne med barn men utan fru tror jag.. Så brukar det vara. idag ska jag titta närmare på mina julklappar och titta på mobiler på nätet också. Eftersom min mobil är trasig och vi har lämnat in den på lagning men den kommer troligtvis inte lagas eftersom skärmen är sönder, och skärmen går inte på garantin! Jag blir GALEN! Jag kommer också behöva betala min nya mobil själv (om jag köper en).
Men jag är verkligen på topphumör idag, för snart (klockan 2) kommer våra gäster och då får vi ännu mera gäster. Och av farfar kommer jag nog få 1000-1500:- för det får jag varje födelsedag och jul. Trevligt trevligt.
Har precis ätit frukost och tittat på min favorit film (SATC), till frukost blev det potatis sllad och schnitzel. GOTTIGOTTI!
hare bra alla glada! :D

lista

TJEJLISTAN 2008!


Början/dig:
Vad heter du:
Daniella
Ålder: 12
Intressen: umgås
Beskriv dig själv med 3 ord: bäst bast och bast (jag behöver jobba med mitt självförtroende)


Din kropp:
Är du nöjd med din kropp?
inte allt
Vad vill du ändra med den? höhö, det skriver jag inte här
Har du fått bröst? ja
Har du fått höfter? ja
Är du nöjd med din rumpa? yesbox
Blir du bra på kort? sometimes


Hår och smink:
Hur ser frisyren ut idag?
utsläppt och lockit
Vad är din naturliga hårfärg? röd
Vad är din nuvarande hårfärg? samma
Hur brukar du styla ditt hår? annars går jag inte ut
Brukar du vara nöjd med ditt hår? fuck no
Vad har du i din sminkväska? haha typ allt ?
Vad använder du för smink till vardags? mascara kajal puder foundation täckstift concealer ögonskugga rouge typ
Till fest? samma
Om du fick välja tre kosmetiska saker att sminka dig med på en fest, vad skulle du välja? mascara, rouge compact puder


Kärlek:
Är du singel?
ja
Är du nöjd med det? nej
Gillar du någon just nu? tyvärr
Vad heter den du gillar? han vet, det är huvudsaken 
Har du kysst någon? Ja
Har du hånglat? ja ?
Har du haft sex? nej

Musik:
Vad heter din favoritartist/band?
Britney
Vilken är din favoritlåt med dessa? Circus
Lyssnar du på musik varje dag? självklart
Vilken låt lyssnar du mest på? mp3 och playahead, så det brukar blandas 
Har du träffat någon artist privat? haha japp :D
Iså fall, vilka, och hur många gånger? Dregen , många gånger (min granne på landet)
Hur många konserter har du varit på? inte många

Kompisar/vänner:

Hur många kompisar har du? tillräckligt
Vem/vilka är dina bästa vänner i verkligheten? sophie
Vem/vilka är dina bästa vänner på nätet? ?
Har du träffat någon du chattat med på internet? haha ja ?
Vilka brukar du vara med i skolan? sophie mest
Hur många kompisar har du i skolan? kompis med alla men litar bara på sophie
Är du populär i din klass? inte för att skryta men, ja
Vad heter dina allra, allra bästa vänner som du litar på till max?sophie victoria mimmi & caroline


usch!

GUUD!
Jag läste mitt inlägg, och märkte att jag skröt lite mycket?
Det var i alla fall inte meningen, jag är bara uppspelt som alltid när jag får något.
Haha.
Men nu får ni sova gått så ses vi imorgon.

julklappar

haha nu är julaftonen över men imrn väntr ju en dag till, som firas med pappas släkt.
Orkar inte skriva om vad jag har gett bort, men det kommer nog imrn.
Här kommer bilder på sånt jag har fått istället :D


eltandborste som jag önsat mig, satc filmen, som jag älskar,
britney spears nya skiva, minneskort till kamera

svart t-shirt gul&blå, men för liten så ska byta
present kort gina tricot (paketet i bilden) 500:-
vit t-shirt gina, även den förliten
vit djurgårds tröja av min pappa, som är djurgårdare,
själv är man hammarbyare, skulle sett min min när jag fick den. haha.
rosa tröja, jc
örka jeans, puss & kram

jul änglar (längs bak) av min kusin
burk med pärlor i, den som e lite guldig
läppglans
ny mascara
stora pärlörhängen
hud lotion
skid strumpor

och mina böcker !
orkar itne skriva ngt om dom ..

+ att jag fick en ny digitalkamera!!!!!!! :D men den ska vi byta till en smalare haha.
och en till bok som jag snart ska fortsätta att läsa.
har er jul vart bra?
min har vart super faktiskt! Lite chockad över att min åtta åriga kusin fick en egen laptop ?
men baah, men shit, inte ens jag ha en egen data. bara en som tår i mitt rum ^
skulle vara roligt att höra hur eran jul vart?
puss och strul 
jul är kul

väntar,

japp jjust nu sitter jaag och väntar på att kalle ska börja,
skriver mer senare

god jul

Hejsan hoppsan!
Idag är det julafton som dom flesta kanske visste? Är superduper glad faktiskt! Har inte gjort så mycket idag, föruto att chillapilla lite och gjort tvålar. Haha. I jul strumpan fick jag en påse ahlgrens jultillbehör, en trisslott (som jag intevann något på) och en snögubbe men choklad innuti. Under granen fick jag och min storebror två paket som vi skulle dela på. I det ena låg det guinnies rekord bok, ellr hur det stavas ? och i det andra något form av pussel.
Sitter fortfarande i pyjamas nu. Men ska snart hoppa in i duschen och sen klä på mig, dagens outfit kommer senare. Ska försöka fota mycket idag så jag kan lägga in bilder på bloggen.
Men nu måste jag verkligen städa mitt rum! Det är katastrof här inne nu!
Ciao


onödigt inlägg?

Ja, det här kanske är ett onödigt inlägg efterom jag inte har så mycket att skriva om.. Eller jo, att jag sitter och chattar med Maria och Jossan. Jossan berättade nyss för mig att hon hade fått den dya ipoden i julklapp, en ROSA! Det är lixom den jag önskar mig. Haha. Och jag har precis laddat hem picasa 3 på datan! :D
Jossan och jag har ett jätte roligt samtalsämne på msn. Vi skriver godmorgon och godnatt till varandra. Trevligt, eller hur? Det tycker iaf vi.
NEEEEEEEEEEEJ nu är det 10 dagar tills Carro flyttar till Dubai! :'( :'(
Caroline Vahid, jag älskar dig det gör jag verkligen, även fast jag kanske inte alltid visar det.
Just nu sitter jag och redigerar foton med mitt ny installerade picasa 3! :D
Menigslöst inlägg som inte säjer något, men iaf..

haha , ett collge jg gjorde lite snabbt.
puss & strul
jul är kul


snart!

Hej alla julkorvar!
Snart snart är det julafton!
Om några minuter för att vara exakt.
Just nu sotter jag och borstar tänderna. Haha.
trelvigt.
men när det här inlägget är inlaggt så kmr det redan vara jul :D
okej, nu är det jul. haha.
jag sitter och dampar för att min nagel e för lång så jag kan intte smsa , gaah.
har målat naglarna röda men har ingen bild..

här ser i ngra av naglarna ;D

och litet smak prov av julgranen.

och en bild på hur jag sr ut just nu, sexit eller vad? Haha
kärlek , della


igen..

VEM
Vem är i rummet med dig?
Bara jag.
Vem fick du senast sms av? Cornelia
Vem tänker du på nu? Nina
Vem pratade du senast i telefon med? Bror
Vems hus var du senast i? Cornelias
Vem sa du senast jag älskar dig till? Nina
Vem sa senast till dig; jag älskar dig? Nina
Vem önskar du var med dig nu? Honom
Vem är din favoritsläkting? Gillar alla
Vem i din skola går dig mest på nerverna? Bigrövtjockis Hampus i femman ,

VAR
Var går du i skolan?
Kyrkskolan
Var är din telefon? Någon stans i sängen
Var är din mamma? I sovrummet
Var sover du? I min säng(?)
Var handlar du mest? Där det finns fina saker ?
Var fick du tag i tröjan du har på dig? Vet inte, det är Cornelias.
Vart åkte du bil senast? I danderyd/täby
Var i ditt rum är du? I min säng

VAD
Vad åt du senast?
En bulle
Vad drack du senast? Mjölk
Vad har du för färg på dina byxor? Gråa canada mjukisbyxor
Vad är den närmaste saken som är blå? En låda med julklapps snören i
Vad gillar du mest i skolan? Sophie
Vad har du på fötterna? Strumpor
Vad är din favoritfärg? Rosa & blå
Vilken film såg du senast? Babel
Vad hör du just nu? playahead

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng?
ja?
Tyckt att din kusin är het? nej ,
Kört över hastighetsbegränsning? Åkt med
målat om ditt rum: ja
Dansat framför en spegel? Haha ja?
Fått hicka? ja, vad e dt för fråga ?
Älskar eller saknar någon nu? Jo..

lista

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? vet inte (a)
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? en
Vad tycker du om kärlek? jag är kär i kärleken
När kramade du någon senast ? Idag
Saknar du någon speciell person? caroline
Har du svårt för att bli kär? att bli småkär ; nej att bli förälskad ; ja
När kysste/hånglade du med någon sist? kmr inte ihåg
Ångrar du det? nej
Är du singel? just nu, ja
När fick du senast en komplimang? idag tror jag
Har du hånglat med någon av samma kön? haha nej  ?

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? ja
playat? nästan inte
Hånglat med nån riktigt ful ? Ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej
Gjort något riktigt dumt? det kan du ge dig på
Gjort något du verkligen ångrar? ja.
Varit nykter på nyårsafton? när j var liten ?
Åkt ambulans? nej faktiskt inte
Gjort nåt olagligt? inget jag skryter med
Blivit polisanmäld? inte vad jag vet ?
Fått din mamma att gråta? förlåt mamma
Slagit ner någon?  ja
Sämts över dina föräldrar? somfan
Skämts över dig själv? har jag väl..
Sagt jag älskar dig och menat det? ja absolut
Tar du droger? nej!
Dricker du? sometimes
Vilka kläder sover du i? Stor tröja
Varit kär? yesbox.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på?tyvärr
Är du ensam nu? nej ,
Vill du gifta dig? yesbox
Vill du ha barn? ja, barn är roliga

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag
Såg dig gråta? sophie tror jag
Fick dig att gråta? många
Du delade en cigg med? röker inte
Du gick på bio med? nina ! :D
Skällde på dig? mamma tror jag, eller sophie

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
ja
Kramat någon? ohja
Pussat någon? ja
Köpt någonting? ja
Sjungit? ja :D


måla ?

jag funderar på att måla naglarna ,
röda!
eftersom det är juligt. tror nog att jag kommer göra det snart ..
slänger in bilder senare.
lots of love / della

gaah!

usch jag är så sur just nu!
därför att

* imorgon är det julafton och jag har inte gjort klat alla julklappar
* jag har tappat bort min mp3, glömde den troligtvis på bussen =(
* jag har tappat bort kamera sladden till datan..
* mitt rum är ktasrof och jag orkar inte städa.
* jag drog bort två naglar igår, och nu är dom borta..
* jag hoostar j'tte mkt och vill verkligen bli frisk nu!
* kommer få min tandställning fredagen den 13 februari !
* och kommer dra ut en framtand ngn gång under april
kommer inte på så mkt mer nu, men det är ngt mer..


trio

japp , dgen igår ich natten spenderaes med finaste trion.. della cornelia och sophie.
trevligt vi hde mysigt. rka inte berätta för mkt.. hahah . me om ni är snälla kanske jag säger, who know ? anyways, hr precis vart i täby med min mamma pappa och bror.. vi köpte julklappar ;D
nu ska jag slå in ngra klappar och stada mitt rum.. :)
kärlek

naglar i fokus

nu har jag precis sattit på mina lösnaglar, blev inte så jätte fint.. men iaf..
så u sitter jag och filar naglarna, om det skulle vara intressant ?
inatt städade jag mitt rum. haha mit i natten lixom ?
idag ska jag träffa ophie och cornelia..
vi sover os orny cornflakes inatt. ring och stör..
jag vet inte om jag kommer kunna bogg hemma hos henne., men vi får se..
bilder kmr senare..
kärlek


bad

japp, nu har jag precis badat..
och sitter och tittar på film med min kusin och bror.

och jag har bikini på mig, man ser knappt bandet på ryggen.
godnatt&sovgott

elvira

hejalla ,
idag var vi och huggde gran som ni kanske har sett i tidigar inlägg.
runt halv nio kom elvira hit och vi satte och och flumma .
sen käkade vi glass i stora lass och tittade lite på snuten i holywood!
hah men ingen av oss va särskillt intresserad av filmen så vi stängde av.
sen åt vi massa godis också.. haha.
nu har hon gått hem och jag ska snart sätta mig i ett härligt bubbelbad! mysigt!
slänger in några bilder senare ,
pusshej smekmej

fjärde advent


fjärde advent idag!
bara några få dagar kvar till julafton.
idag ska jag med familj åka oc hugga julgran!
hahah en tradition vi har i vår familj. det brukar faktskt vara riktigt mysigt.
slänger kanske in bilder senare.
dagens outfit kommer inte vara så fin , eftersom vi ska ut i skogen.
men nu ska jag klä på mig ,
hugshugshugs

god natt ?

vadå no life?
klockan är kvart ööver tolv och jag sitter i min säng och e inne på playahead..
haha. patetiskt.
men snart är det väl dags för mig att sussa?
laddar upp en bild på dagens outfit,

godnatt


pics

japp, nu kommer lite bilder från olika tillfällen, titta och njut ?















1. della på landet i sommras, fråga mig inte vad jag gör ?
2. della och tove, i love u sommarbästis
3. della och andrea . vi e ballast
4. della och beata och tomten , julen 07
5. della målvakt
6. della och tove
7. della och tove min kärlek till dig är obeskrivlig
8. fyron våren 08, jag saknar oss mest
9. della och andrea med koppar på näsorna
10. della och vicy, jag älskar dig dgisbästis, vad som än händer okej ?
11. della spelar fjollboll
12. della oh andrea .. igen (;

haha

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Langa bild on you xd ! <3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? 
-nej ja gillar bara henne som kompis va då rå <33
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Kn inte du komma och hämta di kullars ida :)
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Du skrev de
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ni får åka själva
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
skulle du inte få tandtällning? <3
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vart skulle du imrn? <3
8. Vad vill du höra mest av allt?
Haha för hon satt på lektion xd <333
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
kan jag få låna ditt svarta skärp idag ? <3
10. Din mest romantiska replik är: 
Ängladoft :) <3

Julshoppat!

ja, som ni ser rubriken hr jag vart och julshoppat idag.
sofia fick inte åka till stan så jag åkte dit me ebba.
jag har nu köpt klst julklappar till alla mina kompisar, och släkten.  tänker dock inte skriva vad jag har köpt eftersom någon i min släkt kanske läser bloggen ?   men jag skriver dagen efter jul vad jag har gett bort och vad jag har fått.
som sagt, jag och ebba flummade runt i stan idag . mysigt!
nu sitter jag hemme och vntar på att  min kusin och min bror ska komma hem så vi kan äta, jag är helt utsvulten. vi åt typ inget i stan, bara varsin munk. haha.
dagens outfit idag blev:
mörka jeans : cheap monday
rosa linne : hm
grå&svart kofta : brors
laddar upp bilder nu, så kmr ett senare inlägg med massa bilder :)

godmorgon

hey alla sötnosar.
har precis vaknat,
ich ätit.
idag ska jag vara med finaste sofia. vi ska åka in till stan hoppas jag (;
jag måste köpa julklappar till min släkt . haha.
men nu sk jag sminka mig platta håret och klä på mig.
skriver senare idag tror jag ..
kärlek

njut

ja, njuta ska man göra nu, i tre veckor. för nu är det lov!
i jul ska jag vara hemma så ni kan alltid slå en pling om ni vill träffas.
anyways, idag vare skolavslutning och fetto dg för min del. vi åt godis chips pepparkakor glass och drack läsk i skolan. haha. men vi tittde på film; sjätte sinnet! ooooh. men vi fick int skrika, man baha yeah.
efter skolan gick jag venessa simon oskar och henke hem till oskar och typ chillade. hände inget speciellt så ni kan vara lugna att ni inte missade något roligt.
och mer godis blev det hemma hos oskar.
ikväll vet jag itne vad jag ska göra, ska nog ringa johanna snart.
dagens outfit idg blev (ingen bild):
vit t-shirt från gina tricot.
jeans kjol från hm.
svarta nylon strumbyxor.
vita knä strumpor med rosa och grå rutor, torpeco.
grå kofta gina tricot.
nu ska jag skriva lite på min berättelse och ringa johanna, skkriver mer ikväll

.

You were everything,

Everything that I wanted.

We were meant to be,

Supposed to be but we lost it.
  


vicy & hanna

japp , idag efter skolan gick jag hem till vikan där hanna pckså va, och alex oxh massa killar. det hände lita aker dä rmen jag tänker inte googla för mkt så jag säjer inget.
victoria och hanna, jag älskar er och finns alltid där för er. därmed bastu :)
sen tio i fyra kom min pappa och hämtade mig och vi åkte til tandregleringen...
där sa dom att jag kulle få min tanställning fredagen den 13onde februari!
värsta otursdagen lixom.. -.-
men jag orkar inte skriva så mycket mer än det här..
kärlek/ della

godmorgon

hej alla sötnosar,
klckan är nu tio över åtta och vi har sovmorgon! det händer inte så ofta, så ni kanske fattar varför jg e glad? vår musiklärare kunde typ inte ha lektion med oss så vi får ha 45 minuter sovmorgon. just nu har jag precis klätt på mig, dagens outfit blev idag(ingein bild men kommer kanske senare på dagen) grå/blå jeans tights - gina,
svart linne under - hm, beiget långt linne över - hm, ngn kofta har jag inte satt på mig än men jag antar attt det blir en grå från gina. idag ska jag vara med finaste victoria, sen runt 4 ska jag till tanddläkaren, jag vet inte om jag ska få min tandställning eller inte, men vi får se.
ingen loggning igår eftersom jag inte orkade. men här kommer lite snabbt vad oom hände igår;
hela klassen var på studiebesök på sveriges riksdag.
sedan efterskolan gick jag ebba och beata till beatas piano avslutning och flummade loss där typ. sedan gick ebba hem och jag och beata gick till beata, där gjorde vi julkort av makroner! (;
mamma kom och hämtaed mig och sen åkta jag hem och fixade julklapar :)
nu ska jag gå och sminka mig, lots of love della xxx (fick 'lots of love' från beatas kusin julia)


7 dagar kvar

japp, nu är det 7 dgar kvar sen är det julafton!
idag var hela min klass på bio, vi såg ngn som hetter typ yesman eller ngt, jag fattade inte så mkt. men det kan ju bero på att jag satt och pratade med me nisse under hela filmen? vad vi pratade om är hemligt. ;o
innan filmen skulle sofia ta fram sitt godis så då hostade disa och beata fett mkt för det inte skulle höras. sen kom elisabet (lärare) och gav disa ett tuggummi för att hon hostade så mkt, och så hon inte skulle störa under filmen.
så jag ch ebba började också hosta för vi ville också ha tuggummi, men fick vi det? haha neej, jag tror hon märkte att vi fejkade.
just nu sitter jag och tittar på min favorit serie one tree hill (; super skoj .
senare ikväll ska jag på en avslutning på min innebandy :) jg som hade hoppats att kunnat spela ikväll eftersom jag har vart borta i 4 veckor snart, men jag hostar så mycket så jag ve tinte om jag kmr spela, men vi får se..
jag slänger upp lite bilder..

dagens outfit såg ut såhr,
mörk blåa jeans cheap mpnday
randigt linne beatas
vit långärmad beatas.

en bild på mitt öga,

ett till öga...
sen vill jag bara säja att kim, du betyder så otroligt mkt just nu. tack för att du finns.
kärlek / della

kort

japp det blir ett kort inlägg,
var hemma hoss beata idag . ebba var där och vi flummade loss.
nyu sitter jag och skriver en berättelse kanske kommer ut på bloggen om et tår eller så^ vet itne
k'rlek d

.

jag orkar seriöt inte mer, tårarna bara rinner och rinner. jag gråter mig till sömns iprincip varje kväll. jag orkar verkligen inte se er ttvå hålla på varje dag. tårarna bränner bakom ögonen, jag sväljer och ler falskt.
seriöst, dom enda jg litar på just nu är sophie mimmi och vickan.. tjejer tack för ni verkligen allti finns där för mig, jag älskar er, förstå det. vad som än händer så kmr jag älska er så otroligt mkt. ni har vekrligen alltid funnits där för mig, och jag kan bara tcka er för att jag fortfarande finns häär idag, det var ni som fick mig att börj se uppåt i våras.
jag älskar er.

outfit


johanna

snart kommer johanna hem till mig och senare ska vi till täby med min pappi, haha. trevligt.
har precis kommit ut från duchen och nu sk jag torka håret, platta och sedan sminka mig och klä på mig.
det blev het kort inlägg menmen,
kärlek della


tävling?

jag hade tänkt och ha en liten tävling här på bloggen,
vad tycker ni läsare om det?

god morgon!

vaknade för en stund sen, väldigt tig´digt, men jag gick oh la mig halv tollv (?) igår,
eftersom jag jätte trött verkligen och hade inget nnat att göra..
anyways, idag är det söndag , tredje advent. dagen kommer nog att
tillbringas hemma eftersom jg e lite sjuk och måste göra färdigt mina julklappar.
skriver senare ikväll. hugshugshugs
När tredje ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla männskor glädjas
att fira få advent.


lucia

japp , idag är det lucia,
sov ho sophie inatt. jag och frida somnade runt 4 och sophie somnade runt 2 . sen vaknade vi och typ runt tolv åkte vi till oskar. hhaha , jag ophie frida martin nisse och oskar e ju värsta sexon, hahah.
klockan tre kom mami och hämtade mig och hon jag och min bror åkte till mörby där jag och min bror fortsatte in till stan för att träffa våran moster och våran kusin adam. vi 4 åkte sedan till nordiska muset där vi tittade på min ndra kusin som hade lucia med hans skola ( af musik klasser ) . där träffade jag ebba stöm! älskling, jag har saknat dig <3
usch, inatt dog mina kusiner farmor, som var som en farmor för mig också r.i.p inger :'(
menmen, de tvar länge en jag la inte en bild på dagens outfit, eller va tycker ni? så här kommer iallafall dagens:

ljusa cheap monday jeans
chock rosa linne - hm
vit t-shirt - gina tricot

och här kommer lite bilder från luciat:

ngra tärnor ?

i mitten ser ni lucian. ingen bra bild jag vet.
kramar d

ny mobil

yepp, ny mobil.
jag tappade min mobil på busshållplatsen.. så den dampade. men ny har jag en ny tillfäligt, en biffig. men idag har jag vart med sophie och andre ai mörby först sen åkte jag hem och på bussen träffade jag nisse fresse adde och orkar och calle, alla utom calle typ gick runt lite . sen skulle dom hem till mig, men det ville inte jag och min bror dampade typ. går inte in på detaljer. men nu sitter jag och töntar mig framför datan, väldigt roligt faltiskt, eller inte.. menmen,
sen vill jag bara nämna att jag saknar, hanna tove vendela och matteo så otroligt mkt nu. älskar er allihopa sötnosar`.
och att jag hatar dom som håller på att driva pch massa sånt,
tänk på att det e andra personer ni driver med, att ni sårar folk.
nu ska jag tönta mig lite till <3

sommar

japp, sommaren, bästa tiden på året.
här kommer lite sommar bilder från landet med tove och vendela :)


jag på bryggan, fråga mig inte vad jag gör, för det kan jag inte svara på.


della och vendela när vi sover på studsmattan, tove fotar


della och vendela igen, tove fotar


della och tove på bryggan


della och tove igen

saknar er älsklingar, sveriges starkaste trio genom allt

dålig bloggning

javet javet,
dålig bloggning. men jag har vart lita upptagen om ni fattar? anyways, idag hade vi elvensval.. jag och finste personen sophie forskade om falukorvar, fråga mig inte vart vi fick iden från? det va sophie som kom på ämnet tror jag. det gick väl bra för oss, alla var i datasalen typ men ingen lärare så alla sprang omkring och tönta sig.. haha, men inte jag och osphie, vi satt vid vår data och skrev om falukorvar vi! sen såg en kille i min klass att det var en massa bilder på mig och sophie på en data, vi blev typ fett sura. sen så vare en lärare på skolan som va typ släkt med en som startade med att sälja falukorvar så vi intervjuvade henne. hon var jätte snäll verkligen!
efter skolan gick jag frida och sophie hem till sophie och dät åt dom köttfärssås , men eftersom jag inte gillar köttfärssås så åt jag glass. hihi, missade lita av one tree hill idag. alla som inte vet det så är jag helt beroenda av serien one three hill som går på 5:an på vardagar klockan 16.10 till 17.05 , då sitter jag vid närmaste teve apparat ;D och sen gåre på söndagar typ klockan 17 också.
dagen outfit blev en stickad tröja av mamma , blåa cheap monday jeans och ett svart linne från hm.
slänger in en bild av oth gänget,


japp , där va dom.
kramar & pussar / della

to you

till sabina den fina.
till att börja med kan man säja att jag suger på att skriva sånna här texter.
vi har kanske inte kännt varann så jätte länge,
men det känns verkligen som om jag har kännt dig i fleraflera år.
du&jag jag&du inget skiljer oss åt, eller hur?
du finns verkligen alltid är när jag behöver dig. så skriver ju dom flesta. men det här stämmer.
jag vet att jag kan prata med dig om precis vad som helst,
utan att känna mig dum och cepe i huvet.
jag har det inte så jätte bra just nu, men varje gång jag tänker på dig så lixom skiner hela jag upp. för jag vet att du aldrig skulle lämna mig.
och att jag skulle lämna dig kommer inte en på tanken.
jag har hafft ganska många kompisar som dissat mig och lämnar mig och en massa sånt.
jag hatar verkligen falska personer, det vet du.
men du är verkligenverkligen inte  en sån.
du är ngt speciellt. jag säjer verkligen tack till dig.
du accepterar mig som den jag är. 
du är verkligen diamant värd i mina ögon.
sabina bigsis, jag älskar dig. det gör jag verkligen.
från din alldelesegna lillasyster, dellspells


söndag

Hey alla sötnosar.
idag äre söndag och andra advent.
japp , runt tio vaknade jag och andrea och typ åt frukost.
sen gick vi hem till flinken och fick skjuts till vår fotbollsavslutning. som var på ett dagis. hoho. min tränare är chef för ett dagis. anyways: JAG VANN ETT PRIS! som årets back. såhär lät det när han( min tränare) pratade om mig; ja, när jag först såg dig för ett år sedan frågade jag om du kkunde springa, och du svarade att nja jogga kan jag väl, och en frågade jag dig om du kunde stå i mål och då blev svaret ja. men under matchem 12-0 till dom (där protesterade jag för jag har aldrig släppt in 12 mål på en match) och sen sa han en massa om att jag hade vart duktig på backen både höger oh vänster :) hoho.
sen vann min lilla grupp ett pris på frågasporten också. en massa godis :D
efter det gick jag och andrea hem till mig och typ käka chips och kakor .
nu sitter jag och har precis pluggat matte och engelska . usch usch , jag var ju sjuk hela förra veckan så jag ligger typ efter i allt. men det konstiga är att jag inte ligger efter i svenskan , vill ni veta vrf? jo för att vår svenska lärare suger så vi gör inget på lektionerna. mahah.
håller faktiskt på att göra så carro får damp på mig på msn. mahah jag vill bra att hoon ska minnr mig när hon flyttar, oh det tror jag hin gör nu ;D
någon som vill veta hur min vecka ser ut? här kmr den iaf:

måndag: skola sen trummor sen till beata och titta på one three hill hela dagen
tisdag: skola sen åka till sollentuna(förmodligen) och träffa finaste sabina. sen träning ( får se om jag går)
onsdag: skola sen träffa cornelia , eller någon annan?
torsdag: skola sen tidig träning
fredag: skola sen träffa filippa och sen träning och sen slagga med filippa
lördag&söndag: chill ?

jpp så ser min vecka ut, hur ser era ut?


andrea

japp , u är jag med andrea, hon ligger typ och sover breve mig ;)
hihi jag kunde inte somna var tvungen att bli lite trött först.
idag har jag inte gjort så mkt precis bra pratat i tell hela dagen känns det som.. mahah ^.
men, nu ska jag snart försöka sova
love

50 om mig. -som ni kanske inte visste

  1. jag är inte helt svensk
  2. jag har hafft tre fiskar och en katt.. alla är döda nu
  3. både mormor,morfar,farfr och farmor lever
  4. jag är ganska kvällstrött och morgonpigg
  5. när jag är hungrig blir jag sur
  6. jag har alltid bott i danderyd.
  7. jag älskar vintern
  8. och sommaren
  9. jag tycker - var dig själv, alla andra finns ju redan- stämmer
  10. mitt favorit ämne i skolan är nog so.. jag vet inte varför?
  11. jag älskar tt lura folk om små saker
  12. jag har aldrig ljugit om ngt viktigt.
  13. jag har en hemlig kärlek som jag aldrig har berätta för ngn. och aldrig kmr göra det heller
  14. mitt mål i vinter är att sätta 360 på skidor och på brädan
  15. jag har ganska höga krav på mig själv, i skolan och utanfför.
  16. ett intresse jag har är att fota och redigera foton
  17. ett annat är att pyssla
  18. jag föddes med ett hål i lungan och var nära döden
  19. när jag var liten lekte jag nästan bara med killar
  20. jag fallar lätt för killar...
  21. ...oftast för fel sort.
  22. jag har aldrig brutit ett ben
  23. men åkt och röntgat benet för skidolycka och handen kmr jag inte ihåg
  24. jag har lite cellskräck så jag kan inte gå in på en toalett själv tex.
  25. min bästavän är det finaste jag har
  26. jag älskar julen
  27. jag fyller år samma dag som vickan och min mosters ex
  28. jag har en bra relation med min storebror
  29. det finns få jag kan lita på
  30. mitt  drömjobb är modedesigner
  31. jag älskar att titta runt på olika bloggar
  32. just nu vill jag byta skola
  33. alla lärare i min skola är cepe, vi får inte ha uringat t.ex? förstå hur vi känner oss
  34. i skolan är jag bra med 6 personer ungefär...
  35. ... en av dom litar jag på till 100%
  36. i tvåan flyttade min bvän , i fyran flyttade min nya bvän, och nu efter jul ska en av mina bvänner flytta
  37. jag har ett hett temprament
  38. och skriker ofta och mycket
  39. jag kan inte viska om den jag pratar om sitter nära då får jag skratt anfall
  40. jag älskar björn borg trosor
  41. mitt största misstag var nog att svika johanna i sommras
  42. jag är inte så nöjd med mitt senaste år
  43. ett intresse jag har, är att spana på killar
  44. min grderob är överfull...
  45. .. men jag tycker inte jg har mkt kläder, tvärtom
  46. jag drömmer ofta konstiga drömmar
  47. jag är super kär i en kille..
  48. .. som tyvär inte är kär i mig
  49. folk kallar mig ofta för fjortis
  50. till sist, jag älskar att blogga!

dålig update

jag vet , men jag har inte hafft suget till att sätta mig vid bloggen..
men nu är det lördag morgon och jag var med finste carnelia tönten igår då.. mahah mitt nya smeknamn till henne, fint? och ikväll ska jag troligen vara med andrea och vi ska sova i mitt data rum, funnyfunny.
men, nu ska jag skriva 50 om mig själv :)


alvin och gänget

alla som har sett den filmen tycker nog som jag:
dom är så otroligt söta, eller hur?
det är iaf min åsikt :)




ica

jap, ica vare här.. deras reklamer är ju helt underbara, eller vad tycker ni?


onsdag

japp så¨vare onsdag.. och idag är man sjuk igen..
har faktiskt inte så jätte ont i halsen längre :)
men nu har jag åkt på en jätte förskylning ''/
menmen that's the life..
har precis ringt min amma och sagt att hon ska köpa en ny tomteluva till mig,
eftersom min e borta (a)
anyways, snart är det jul..
ska pynta lite i mitt rum snart..
lägger upp bilder senare ..
men jag tänkte ha lite jul tema på bloggen , vad säjer ni om det?

.........

jag vet inte var jag ska börja, allt är så konstigt, jag känner mig så förvirrad. det senaste året, har för min del inte varit så lyckat. för ett år sedan ungefär började jag umgår med andra personer än vad jag hade vart med förut. det var inget negativt med det, verkligen inte. jag träffade min nuvarande bästvän, sophie.jag kände henne innan, men deet var då vi blev bästavänner. sedan träffade vi en massa andra folk sm vi blev snabbt kompisar med. men efter ett halvår hände det en massa saker, jag mådde verkligen inte bra. jag vaknade på morgonen och ville bra ligga kvar i sängen. efter skolan gick jag hem. gick inte på ngn sport under flera månader. jag gick bara hem och la mig i sängen. ungefär samtidigt som det började jag gör en massa saker som jag inte borde gjort..
under sommaren blev allt bättre och jag hade tänkt mig att jag skulle börja sexan med en 'ny start'. jag lovade mig jälv att ldrig sjunka till botten igen, att aldrig försöka med 'det' igen. men jag kunde inte hålla det. på klassresan accepterade jag för mig själv att jg var kär i hnm.
jag har vart det sen fyran, allså inte jätte kär, inte hela tiden men det har lixom kommit och gått. men nu kommer och går det inte. nu finns det där hela tiden. varje gång jag ser dig pirrar det i magen. jag vill verkligen inget annat än att bli tillsammans med dig. jag har frågat dig  gånger, båda gångerna har det blivit ett nej..
och min kompis är också kär i dig.. och frida, det här är till dig: när jag frågade dig: om nils frågar om ni kommer bli tsm, kommer du då att svara ja och krossa en av dina bästavänners hjärta och mista en av dina bästavänner, eller kommer du att säja nej och krossa ditt eget, men du vet att du kmr komma över det? och vad svarr du, jag tror nog att jag kommer tt säja ja.. hur tror du jag känner mig då, när du väljer kärleken framför mig... och till ngra andra, jag tror ni vet vilka ni är: när ni frågar hur många strulade du med då della?  ni vet ju det, ni vet att jag stulade med en medans ni strulade med typ 10, men vill ni veta vrf? jo för att 1, jag hade dagen innan gjort en massa dumma aker och försökt ta livet av mig.. och 2 för att jag precis hde frågat om jag kunde bli tsm med en kille och blivit dissad, så jag va inte på så bra humör kan man säja, så nu har ni svaret..
jag orkar inte kämpa längre, jag har nästan ingen jag kan vända mig till.
det finns 2 peroner i min skola jag verkligen kan lita på.. och det är vanessa och sophie, tack för att ni verkligen alltid finns där. jag älskar er så otroligt mkt. jag kan int ebeskriva min kärlek till er.
sen vill jag också tacka johanna , för att du verkligen alltid finns där för mig, utan dig vet jag inte vem jag skulle vart idag, jag vet inte ens om jag skulle orkat, jg vet inte ens om jag skulle funnits här och stå på marken utan dig. du har verkligen betydd så otroligt mkt fr mig, ingen annan har funnits där för mig som du. jag har ringt dig  varje gång jag mått dåligt, jag har verkligen pratat med dig.. tack verkligen för allt du har gjort. det har betytt så mkt för mig.
och till linnéa , du har också verkligen hjälpt mig. dina ord har betytt å otroligt mkt. du har sagt flera gånger della fall aldrig ner till botten, förlåt för att jag intehar gjort om du sa, men de gick inte att inte falla till botten, men jag älskar dig.
tack till er 4.
men just nu vet jag inte om jag orkar mer. jg vill inte gå till skolan och må dåligt varje dag, det e inte alla månniskors dröm precis, men vad som än händer med mig, så har jag kämpat för att jag skulla få må bra en endaste gång, men det verkar inte om om ngn annan än jag har  gjort det.

tisdag

hej alla söta,
idag är det tisdag.. och jag har streptokocker/halfluss eller ngt sånt.. 
inte roligt.. har fett ont i halsen och så..
menmen, ska  titta på lite fina kläder på internät nu.. :P
lägger kanske upp lit bilder om jag hittar ngt snyggr <3

lista

JAG HAR:

(x) snott den här listan från nån

( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) snusat
( ) varit full
( ) hånglat med någon av samma kön
( ) flickvän nu
( ) pojkvän nu
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) älskar eller saknar någon just nu
( ) varit kär i en lärare
( ) gått på en blinddejt
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
( ) blivit arresterad
(x) ljugit för en kompis
( ) skolkat
( ) sett någon dö
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) tagit smärtstillande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet ..
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag hållit på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst såpbubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en trädkoja
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling (eller en höna i en skolpjäs..)
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
(x)  fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) sovit naken

haha jaaapp


måndag

japp, idag är det måndag, och jag e sjuk..
har väl inte gjort så mkt idag mest tittat på teve ,
1 december är det också :)
menmen, ska fixa ny header nu..

RSS 2.0